Het Kokwet Vakantiehuis

Ontdek het groene Kenia tijdens een verblijf in het Kokwet vakantiehuis! Beleef ‘quality time’ met de kinderen van het nabij gelegen weeshuis, neem een kijkje op de boerderij of in de kaasfabriek. Geen safari-race, standaard hotels of dure lodges, maar verblijven op een authentieke en lokale plek midden in de natuur! Vanuit het vakantiehuis kunt u verschillende dagtrips maken naar onder andere Kakamega Rainforest, Kerio Valley Nationaal Park en de Torok watervallen!  

Het Kokwet vakantiehuis is volledig gebouwd in Afrikaanse stijl. "Kokwet" betekent "de ontmoetingsplek", een plek waar u met uw familie, vrienden of groep samen kunt genieten van een welverdiende vakantie! Het vakantiehuis wordt omgeven door weilanden van de Baraka Farm en door een prachtige tuin met bloemen. U voelt zich hier écht midden in de natuur! In de gezellige (lounge) woonkamer wordt 's ochtends het ontbijt geserveerd. 's Avonds kunt u hier heerlijk uitrusten en genieten bij de open haard. In 2015 is er dichtbij het Kokwet Guesthouse een Banda bijgebouwd. De Banda bestaat uit twee ruime twee- persoonskamers met ieder een eigen badkamer. Het Kokwet guesthouse en de Banda liggen beide op loopafstand van het LEWA Children's Home en de Baraka Farm.

De kamers

Het vakantiehuis heeft twee ruime vier- persoonskamers met ieder een eigen badkamer. De kamers hebben beide kingsize bedden met klamboes. De kamers bieden uitzicht op de weilanden van de Baraka Farm en de tuin. Vanuit uw kamer loopt u zo de tuin in! 

Op de bovenverdieping is een twee- persoonskamer zonder eigen badkamer aanwezig. Deze kamer is geschikt voor gasten die met meerdere personen het huis willen huren en die bereid zijn hun badkamer te delen. 

Overige faciliteiten

Nabij het Kokwet Guesthouse en de banda bevindt zich een compleet ingerichte keuken. Tijdens uw verblijf kunt u maaltijden reserveren, maar het is ook mogelijk om uw eigen maaltijden te bereiden. De keuken kunt u indien gewenst tijdens uw verblijf huren. Buiten staat een grote barbeque waar u tijdens uw verblijf gebruik van kunt maken!

 Voor informatie en reserveringen neem contact op of vul even het contactformulier in!