Dagtrip Kakamega Rainforest

Maak u een wandeling door het Kakamega Rainforest en geniet van de tropische geluiden van het regenwoud. Let wel op, want vanuit het niets kunt u verrast worden door slingerende Blue Monkeys en Colobus Monkeys die zich uitleven in de toppen van de bomen! 


In alle vroegte vertrekt u naar het Kakamega Rainforest. Dit is het enige stukje tropisch regenwoud van het type Guineo-Congolian wat nog over is gebleven in Kenia. Vroeger reikte dit type tropisch regenwoud van West-Afrika tot Oost-Afrika. Nu beslaat het stuk regenwoud in Kenia nog maar 240 km². In dit unieke regenwoud leven meer dan 360 vogelsoorten, 450 vlindersoorten en verschillende soorten apen. 's Middags geniet u van een lunch bij het Rondo Retreat. Dit toevluchtsoord is niet voor niets voor de echte natuurliefhebbers.. De lunch wordt geserveerd in het restaurant welke wordt omgeven door de mooie tuinen en het regenwoud. Vanuit Rondo gaat u samen met een gids het regenwoud in. Tijdens de tocht vertelt de gids alles over de bomen, planten en dieren van dit mystieke en mysterieuze regenwoud. Zorg ervoor dat de gids u ook naar de piek van het regenwoud brengt. Vanuit hier heeft u uitzicht over het hele regenwoud!

Deze dagtrip maakt u vanuit het Kokwet guesthouse. YourPlaces2Travel kan deze trip voor u organiseren en daarmee ondersteunt u teven de kinderen van LEWA Children's home. Prijzen zijn op aanvraag en afhankelijk van het aantal personen.