Laat u adviseren door een reisprofessional!

Jambo! Mijn naam is Linda van der Veer en ik ben in mei 2016 YourPlaces2Travel gestart. Nadat ik mijn studie Toerisme aan NHTV University of Applied Sciences Breda heb afgerond, ben ik gaan werken voor www.bergemorecreatie.nl, waar YourPlaces2Travel nu onderdeel van is.  Tijdens mijn studie bij NHTV heb ik kennis en ervaring opgedaan in de reiswereld en bezocht ik verschillende landen/werelddelen, zoals; Thailand, cambodja, vietnam, indonesië en Mexico. Ik heb onder andere groepsreizen georganiseerd en begeleid naar Azië. Daarnaast heb ik een tijdje aan boord gewerkt van een cruiseschip, waarmee ik door het Caribisch gebied heb gevaren. Ik realiseerde mij dat er veel mensen onderweg zijn en dat de wereld steeds kleiner lijkt te worden. Dit heeft vaak extreme gevolgen voor de natuur en cultuur. Ik besloot daarom om van de gebaande paden te gaan, weg van de massa, maar juist op zoek naar authentieke en lokale plekjes zonder dat culturen en de natuur beschadigd worden. De afgelopen jaren bezocht ik meerdere malen Kenia. Hier kwam ik in contact met LEWA Children’s Home, een weeshuis met ongeveer 80 weeskinderen. De plek zelf en zeker "mom"
Phyllis inspireerde mij enorm. Deze locatie heeft ook een groot Afrikaans vakantiehuis waar toen nog niets mee werd gedaan. We besloten een samenwerking te starten met als doel extra inkomsten te genereren voor de kinderen. Met het idee om met mijn passie unieke reizen naar Kenia te organiseren en daarbij het weeshuis te helpen ben ik begonnen met YourPlaces2Travel. 

Persoonlijk kan ik op uw reis op maat inrichten, zodat het aan uw wensen voldoet. Ik vertel graag over Kenia onder het genot van een kop koffie of kom bij u langs als dat beter uitkomt. Indien u al in Kenia bent en een van de dagtrips wilt maken, kunt u mij altijd een whatsapp bericht sturen op 0031 (0)652788697.


 

De toekomst

In de toekomst wil ik onderzoeken of er andere plekken in de wereld zijn zoals LEWA Children's Home. Lokale en authentieke plekken, waarbij we met dit concept ervoor kunnen zorgen dat ze niet afhankelijk zijn van donaties, maar zelfvoorzienend worden. Deze plekken wil ik in de toekomst toevoegen aan mijn reisaanbod.